Ensamhet kan vara symptom på stress

Upplever du mycket stress i din vardag och på din arbetsplats? Stress är idag ett hälsoproblem och något som kan påverka mer än psyket, även kroppen kan ta stor skada. När vi har för mycket på jobbet och hemma blir det lätt att vi går och spänner oss. På längre sikt kan detta skada din kropp, du kan få ryggproblem eller uppleva smärta i nacke och axlar. Få bukt på problemet, bli kvitt stressen – vi hjälper dig!

Se även: Enkla sätt att lindra lumbago (smärta i ländryggen) med smärta-stress-rehabilitering i Stockholm

Stress kan på många sätt vara ännu mer påfrestande än fysiska besvär, som ont i ryggen. I Sverige idag är faktiskt stress den absolut vanligaste anledningen till att människor sjukskriver sig, men det hade kanske inte behövt vara så. Genom att satsa på effektiv och professionell stress behandling kan du och din personal bli kvitt problemen för gott. Rygginstitutet är ett väldigt väletablerat och populärt företag när det kommer till både rehab för ryggen men också när det kommer till stresshantering. Genom att anlita företaget kan din personal känna sig mindre stressade och på köpet få en ökad arbetsmotivation. Företaget finns i både Stockholm, Göteborg, Växjö och Sundsvall så för dig med företag i någon av dessa städer blir det enkelt att ta itu med stressen.

Symptom vid stress

Symptomen för stress kan vara väldigt olika från person till person, ofta handlar det om olika utmattningssymptom. Ett vanligt symptom är utmattning och trötthet som inte försvinner hur mycket man än vilar och sover. Det finns även andra symptom i form av minnesförsämring, hjärtklappning och dålig sömn. När dessa symptom uppkommer har stressen redan funnits ett bra tag. Ju längre period man är stressad desto större blir problemen och ibland kan det bli så illa att man “går in i väggen”, då behövs sjukskrivning och ibland blir man borta länge från jobbet. För att undvika att din personal blir för stressade är stressrehab både effektivt och smart. När du vänder dig till företag som Rygginstitutet får du all hjälp du behöver. Kanske vet du inte exakt vad som behövs, då får du bra rådgivning.

Se till att ditt företag bli kvitt stress innan det är för sent! Nu kan du boka trygg och säker stressbehandling direkt på nätet och öka personalens motivation, självkänsla och arbetsmoral. Även du som är privatperson och anställd hos ett företag kan vända dig hit för att må bättre.

SHARE
Yoloo
Oavsett om du är en äventyrare, foodie, reseentusiast, fotbollsspelare, ingenjör eller bara helt enkelt älskar att läsa så är Yoloo plattformen för dig. Här hittar du medryckande, engagerande texter om mat, livsstil, hälsa, shopping, resor och andra viktiga aspekter i livet. Vi i Team Yoloo har som mål att förmedla användbar information inom många olika områden. Så, häng med oss på upptäcktsfärd till världens alla hörn, smakrika matupplevelser och nya hälsosamma vanor.