En man som motionerar för att förbättra sin hälsa

Inom alla yrkesbranscher förekommer slitage på rygg, axlar, knän och nacke. Ofta handlar problemen om ett arbetssätt som är skadligt i längden. I många jobb, oavsett om det är ett butiksjobb eller ett vårdyrke, är det lätt hänt att personalen lyfter på fel sätt. Med tiden påfrestas kroppen rejält. Men det finns bra hjälp och rehabilitering att få, vi hjälper dig och din personal!

Under våra liv arbetar vi många år, för varje gång vi lyfter fel, sitter på ett icke ergonomiskt sätt framför datorn eller går med dålig hållning, förvärras situationen. Våra kroppar slits i förtid och det kan resultera i mycket ryggproblem och smärta. För att undvika att personalens arbetsförmåga ska försämras och för att alla ska må bra, är rygg och rehab övningar otroligt värdefulla. Det finns flera duktiga företag som arbetar med just rehabilitering av olika slag och ett mycket populärt företag är rygginstitutet. Företaget hittar du i både Sundsvall, Växjö, Göteborg och Stockholm. För dig med företag här eller om du jobbar i dessa städer, kan du enkelt få hjälp av professionella terapeuter.

Se även: Enkla sätt att lindra lumbago (smärta i ländryggen) med smärta-stress-rehabilitering i Stockholm

Bibehåll styrka och öka arbetsförmågan

Ryggspecialisten har stor erfarenhet av rehab-övningar och har hjälp många företag genom åren. För dig som själv känner att motivationen och självkänslan bland er personal skulle kunna behöva förbättras, kan en utbildad terapeut hjälpa till med detta. Genom olika övningar för kroppens rörelseapparat kan både motivationen och arbetsförmågan förbättras. När kroppen mår bra blir det enklare och roligare att jobba. De flesta inom alla tänkbara yrkesgrupper lider någon gång av besvär. En del med stillasittande arbeten har ofta ont i axlar och nacke. Ofta handlar det om att man sitter fel men det kan även ha med för lite rörelse att göra. Med bra rygg och rehab stretchningar och olika övningar för kroppen, kan smärta undvikas och det blir även lättare att bibehålla en god arbetsförmåga.

När du vänder dig till detta rekommenderade företag kan du få hjälp med både medicinsk rehabilitering, arbetslivsinriktad rehabilitering och försäkringsmedicinska utredningar. Förutom att du med smärta och problem i rörelseapparaten (rygg, nacke och liknande) kan även du med stressrelaterade problem få hjälp av rätt sorts rehabilitering. Med över 50 års erfarenhet av branschen kan du lita på att bli bra bemött och att få hjälp med besvär, oavsett om det gäller dig själv eller din personal. Öka företagets arbetsmoral och bibehåll arbetsförmågan på ett hållbart sätt!

SHARE
Yoloo
Oavsett om du är en äventyrare, foodie, reseentusiast, fotbollsspelare, ingenjör eller bara helt enkelt älskar att läsa så är Yoloo plattformen för dig. Här hittar du medryckande, engagerande texter om mat, livsstil, hälsa, shopping, resor och andra viktiga aspekter i livet. Vi i Team Yoloo har som mål att förmedla användbar information inom många olika områden. Så, häng med oss på upptäcktsfärd till världens alla hörn, smakrika matupplevelser och nya hälsosamma vanor.