Tandsmycke - en personlig detalj som ger dig ett gnistrande leende | Yoloo

För många är det en självklarhet att klä sig i smycken som halsband, ringar, örhängen och armband men det många inte vet om är att man även kan smycka tänderna. Det ger dig en lyxig look och ett intressant uttryck som garanterat kommer väcka uppmärksamhet.

Tandvården blir mer och mer innovativ och man kan se lösningar som inte bara fokuserar på underhåll av tänderna, utan även rent estetiska lösningar så som , men också som tidigare nämnt smyckning av tänderna. Ett vackert leende betyder mycket för ens självkänsla och skapar ett fräscht helhetsintryck. Privata tandläkarpraktiker jobbar ofta med spännande tekniker och erbjuder moderna alternativ. Ofta innebär detta höga kostnader, men det finns de som kombinerar både hög kvalitet och låga priser.

Vilka typer av smycken kan användas?

När man väl bestämt sig för ett vackert leende gäller det att komma fram till vilket smycke man vill ha. Swarowskikristaller är ett bra alternativ då de både är små och klassiska och ger ett gnistrande uttryck likt diamanter. Dessa erbjuds på plats och kan väljas i olika storlekar och former tillsammans med den kompetenta personalen. Många smyckeskedjor erbjuder även smycken i en mängd olika utseenden och material, så hittar du något du gillar kan du ta med det i stället.

Hur går det till när man fäster smycket?

Hos tandläkaren får du sedan hjälp med att fästa ditt tandsmycke, som du antingen valt på plats eller tagit med, och det går att fästa var som helst på tanden. De ser även till att polera tandytan för optimal hållbarhet innan de lägger på ett genomskinligt lim. Metoden är skonsam mot tänderna och du kan välja att ta bort smycket när som helst.

Högkvalitativ tandvård ska vara för alla

Att få ett gnistrande leende ska varken vara dyrt eller svårtillgängligt. Att kunna erbjuda prisvärda alternativ utan att för den sakens skull knappa in på kompetent personal och modern teknik ska vara en självklarhet.

Fixa ett snyggare leende med ett nytt tandsmycke i Malmö. Hos Tandcity får du hjälp att välja ut och fästa smycket på ett skonsamt och hållbart sätt. De använder de senaste teknikerna och har en kompetent personal som säkerställer absolut högsta service. Dessutom håller de öppet under väldigt generösa öppettider, alla dagar i veckan mellan 07-20. Det gör att även högkvalitativ tandvård blir tillgänglig för alla, precis så som det ska vara.

SHARE
Yoloo
Oavsett om du är en äventyrare, foodie, reseentusiast, fotbollsspelare, ingenjör eller bara helt enkelt älskar att läsa så är Yoloo plattformen för dig. Här hittar du medryckande, engagerande texter om mat, livsstil, hälsa, shopping, resor och andra viktiga aspekter i livet. Vi i Team Yoloo har som mål att förmedla användbar information inom många olika områden. Så, häng med oss på upptäcktsfärd till världens alla hörn, smakrika matupplevelser och nya hälsosamma vanor.