Denna integritetspolicy har tagits fram för att säkerställa tryggheten hos de av våra användare som är oroliga för hur deras personuppgifter behandlas på vår webbplats. Läs igenom vår integritetspolicy noggrant för att få en tydlig bild av hur vi samlar in, använder, skyddar eller på andra sätt hanterar dina personuppgifter.

Vilken typ av personuppgifter samlar vi in från användare som besöker vår blogg, webbplats eller app?

När du registrerar dig på vår webbplats kan du bli ombedd att fylla i ditt namn, mailadress, telefonnummer, information om kreditkort eller annat som förbättrar och underlättar användarupplevelsen av vår webbplats. De uppgifter du anger i samband med registrering kan komma att sparas för detta, interna bruk.

När samlar vi in information?

Vi samlar in personuppgifter och annan information om dig i samband med att du anmäler dig till ett nyhetsbrev, fyller i formulär eller liknande.

Hur används informationen?

Vi kan komma att använda den insamlade informationen bland annat i följande syften:
• För att personalisera användarupplevelsen; förmedla och skräddarsy den typ av innehåll som du är mest intresserad av.
• För att förbättra webbplatsens användbarhet och funktionalitet.
• För att underlätta hanteringar av PR-insatser som tävlingar, kampanjer, enkäter eller liknande. ,
• För att skicka regelbundna mail/nyhetsbrev till dig med information gällande din order eller andra produkter och tjänster.

Hur skyddar vi användarnas uppgifter och information?

Vår webbplats scannas på regelbunden basis för säkerhetsrelaterade brister och sårbarheter för att du som användare ska kunna känna dig så säker som möjligt. Vi använder så kallad Malware scanning.

Din personliga information lagras alltid i säkra system och nätverk och är endast tillgängliga för ett begränsat antal personer med krav på sig att hålla personuppgifterna konfidentiella. Utöver detta är naturligtvis all känslig och betal- eller kreditrelaterad information säkrad via Secure Socket Layer (SSL) teknologi.

Vad gäller EU:s dataskyddsregeler GDPR, så följer vi följande:

Användare kan besöka vår webbplats anonymt

Användare har rätt att få sina personuppgifter raderade (bli ”glömd”)

Användare har rätt till dataportabilitet

Ditt samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy.

Ändringar i integritetspolicyn

Om vi bestämmer oss för att göra ändringar i vår integritetspolicy så publicerar vi dessa ändringar på denna sida eller modifierar datumet för senaste uppdatering här nedanför.

Denna policy uppdaterades senast 13/06/2017