Hublot klockor står ut från mängden

När det kommer till välkända klocktillverkare tänker man ofta på stora legender som Rolex, Patek Philippe och Omega. Men även Hublot hör hit. Trots att de flesta kända klocktillverkare har anrika historier som tog vid för hundratals år sedan är Hublot ett märke att räkna med.

Ett ungt företag

Hublot är ett barn i jämförelse med andra klocktillverkare som grundades på 1800-talet. Deras historia tog fart år 1980 när Carlo Crocco grundade företaget. Men trots sin ringa ålder har utvecklingen gått snabbt. Idag finns Hublot över hela världen och de har över 80 butiker. Men vad är det egentligen som gjort klocktillverkaren så oerhört populär på så kort tid? En sak kan ligga i företagets materialval. Dessa skiljer sig markant från andra tillverkare av märkesklockor. Bland annat använder sig Hublot av något de kallar för ”Magic Gold”. Det är äkta guld som man blandat med keramik. Materialet blir helt resistent mot repor. Man använder även titan och osmium, den mest ovanliga metallen i världen.

Hublot klockor står ut från mängden

Att Hublot står ut från mängde råder det inga tvivel om. Visste du att varumärket var det första i branschen som tillverkade gummiarmband? De har alltid haft en stor kärlek för ovanliga materialkombinationer så det är egentligen inte särskilt förvånande att just Hublot skulle vara först. Något annat som verkligen visar på att Hublot klockor och hela varumärket står ut från mängden är den där gången då Hublot använde en bild av den blåslagne Formula 1 föraren Bernie Ecclestone som marknadsföring. Bernie hade varit ute på stan och blev rånad och misshandlad. Han rånades på sin ovanliga limited edition Hublot klocka. Men istället för att vara ledsen skickade Bernie in en bild på sitt blåslagna ansikte till Hublot och föreslog att de skulle använda bilden i marknadsföringssyfte. Sagt och gjort, bilden blev en stor kampanj och pryddes med texten ”See what people will do for a Hublot”.

Vill du köpa Hublot klockor i Stockholm?

Börjar du själv bli sugen på att köpa din alldeles egen Hublot? Se till att du besöker en fysisk klockbutik om du tänker köpa en märkesklocka. Tyvärr finns det en stor marknad av förfalskade kopior. Genom att handla i fysiska butiker med bra recensioner minimerar du risken för att bli blåst. Men var kan man köpa Hublot klockor i Stockholm? I huvudstaden kan du hitta flera kända klockförsäljare som erbjuder allt från Hublot till Rolex. Besök dessa så att du har möjlighet att prova klockan på handleden. Det är först då du kan veta om du trivs i klockan eller inte.

Fördelar med att köpa Hublot klockor i Stockholm

När du köper en äkta märkesklocka kommer du kunna bära den livet ut. Kvaliteten är på topp och andrahandsvärdet är stort. Kolla upp var man kan köpa Hublot klockor i Stockholm i närheten där du bor. Be om att få prova olika modeller. Hublot har flera välkända och klassiska klockmodeller där just andrahandsvärdet är högre än på de mer ovanliga modellerna.