Besök Lindex, Kappahl eller MQ för inhandling av kläder till vårgarderoben | yoloo

Snart är våren äntligen här med varmare temperaturer, torra trottoarer och knoppar som väntar på att få spricka ut i små blommor och ljusgröna blad. Med vårens ingång får vi dessutom plocka fram den efterlängtade vårgarderoben och byta ut de mörka stickade plaggen mot mer lättare och skirare tyger. Känner du att du skulle vilja uppdatera med några nya och fräscha plagg inför våren och sommaren år 2019 kommer här några tips på vilka trender som gäller och vad butiker som Lindex, Kappahl eller MQ kan erbjuda för kläder i Stockholm. För finns det något bättre än att ägna en hel dag åt att strosa runt i ett köpcentrum när allt vårnytt har kommit till butikerna och varje skyltfönster skriker av färger och mönster? Om svaret är ett självklart ”JA” finns det bara en sak att säga – happy shopping!

Satsa på färg och mönster

Något som återkommer varje vår är alla härliga färger och mönster. Alltifrån kjolar och klänningar till kavajer och byxor går att hitta i härliga pasteller och iögonfallande mönster och i butiker som Lindex, Kappahl och MQ trängs kläder i form av just det årets stora modetrender. År 2019 är gula nyanser riktigt hett och du kan välja att antingen gå all in genom att välja en gul jumpsuit och gula klackar eller bara satsa på en snygg gul axelremsväska för en enklare look. Lindex, Kappahl och MQ erbjuder kläder över hela Stockholm och i resten av Sverige, vilket gör att alla kan få ta del av ett stilsäkert och prisvänligt mode.

Hitta din stil

Utöver att följa årets rådande trender ska du såklart utgå från din egen stil och personlighet. Det finns inga kläder eller accessoarer som bärs upp så snyggt som när du verkligen älskar dem och själv känner dig bekväm i dem. Be personalen på Lindex, Kappahl och MQ att ta fram kläder efter dina kroppsform och önskemål och uppdatera din vårgarderob med endast plagg som du äskar och kommer att använda.

MQ erbjuder kläder runt om i Stockholm

En butik där du alltid kan lita på att hitta något snyggt och trendigt är helt klart MQ. De erbjuder kläder dels i Haninge, men också runt om i hela Stockholm och resten av Sverige. Där kan du shoppa vårens snyggaste plagg och accessoarer i en mängd olika prisklasser från både små och stora varumärken. Perfekt när du vill uppdatera din garderob med nya färger och spännande mönster och kliva ut i vårvädret med stil och självförtroende. Den kunniga personalen kommer dessutom kunna ge dig tips och råd på vad som kan passa just dig eller ta fram outfits för ett speciellt tillfälle. Besök MQ för shopping av kläder i Haninge och skapa en garderob du kan lita på i alla lägen.