Arlanda hotell

Letar du efter ett hotell nära Arlanda flygplats? Helt förståeligt. Att resa kan innebära en stress i sig och att då behöva ta sig långt för att komma till flygplatsen på avresedagen kan vara en sak för mycket. Genom att istället ha ett hotellrum bokat med nära avstånd till flygplatsen kan du anlända redan dagen innan och sedan vakna upp utvilad och avnjuta en god frukost innan du beger dig till terminalen. Det är även ett otroligt bekvämt alternativ när du landar sent och inte har energin att sätta dig i bilen och köra många mil hem. Ett hotellrum blir då ett både säkrare och mer avslappnat alternativ.

Ta dig snabbt och enkelt till rätt terminal

Stockholm Arlanda Airport är en naturlig knytpunkt för både affärsresenärer och privata resenärer då det är Sveriges största internationella flygplats. Härifrån kan du ta dig till världens alla hörn och här passerar cirka 26 miljoner passagerare varje år. När du ska flyga från Arlanda behöver du ta dig till terminal 2, 3, 4 eller 5 och dessa når du enkelt när du bokar ett Arlanda hotell, antingen med hjälp av flygplatsens eller hotellets egna shuttlebussar. På så sätt behöver du inte oroa dig för att hamna i bilköer och riskera att missa ditt flyg. Istället kan du direkt efter frukosten bara rulla ut väskan och kliva på bussen för att inom endast några minuter vara framme vid rätt terminal. Bekväma shuttlebussar är helt enkelt ett säkrare, snabbare, mer pålitligt och prisvärt alternativ än andra transportmedel och gör att du kan börja din resa utan stress och med ett leende på läpparna.

Parkera bilen tryggt och säkert

En annan stor fördel med att boka hotell vid Arlanda flygplats är att de ofta erbjuder gratis parkering för dig som gäst. På så sätt behöver du inte lägga dyra pengar på att parkera bilen på flygplatsens egen långtidsparkering, utan kan tryggt och säkert låta den stå kvar vid hotellet. På så sätt kan du också känna dig bekväm med att det alltid finns folk runt omkring, vilket blir en avskräckande faktor för eventuella biltjuvar. I de flesta fall ligger de också placerade inom inhägnat område med övervakning för att erbjuda högsta möjliga säkerhet.

Se till att få den bästa starten på din resa, oavsett om du reser med familjen eller med jobbet, genom att boka ett hotell nära flygplatsen. Det blir en del av äventyret och kommer göra att du snabbare kommer in i semesterkänslan av lugn och ro. Är du en affärsresenär får du istället tid att förbereda dig inför mötet eller presentationen du reser för. Du hittar en mängd bra alternativ genom att söka på nätet – lycka till!