Kollegor njuter av sitt arbete

Ska du anordna ett företagsevent eller hålla i en rolig teambuilding-aktivitet för din personal eller dina kunder? Att komma på smarta, originella och uppskattade aktiviteter kan vara svårt. Det ska helst vara något som passar alla och som gör deltagarna avslappnade. För dig som ännu inte kommit på något lämpligt kanske matlagning kan vara något? De flesta gillar mat på ett eller annat sätt. Oavsett om det handlar om att avnjuta en god måltid, mingla över ett glas vin eller helt enkelt att kavla upp ärmarna och tillaga maten själv.

Det finns i dagsläget många företag som erbjuder just matlagningsaktivitet för Teambuilding & Kickoff och det kan kännas svårt att välja rätt. Ett företag som dock var först med att mynta begreppet ”Aktiv Matlagning”, som i kort beskriver matlagning i en avslappnad miljö med erfarna stjärnkockar, är Aveqia. Företaget har stor erfarenhet av olika sorters matlagning och event och erbjuder flera smarta företagskoncept för just teambuilding. För dig som vill hålla i ett spännande, roligt och utvecklande event för ditt företag kanske detta kan vara intressant?

Se även: En spännande och kulinarisk mat- och vinupplevelse utöver det vanliga

Aveqia erbjuder dock en annan sorts matlagningskurs än den du kanske är van vid. Istället för att enbart lära dig nya tekniker och hur man lagar vissa rätter, får du i en avslappnad och hemtrevlig miljö mingla med kollegor och samarbetspartners samtidigt som du lagar mat tillsammans med stjärnkockar. I många fall bjuder man in kollegor eller personal till en finare middag som avnjuts på en restaurang. Detta kan absolut vara trevligt, men ofta pratar man endast med personerna närmast och ibland kan det kännas stelt. Genom att istället bjudas in till toppmoderna kökslokaler som känns som ett vackert hem, få mingla med ett glas vin och kunna byta kontakter på ett mer avslappnat sätt, släpper oftast spärrarna och det känns lättare att prata.

Bättre teamaktivitet Stockholm än ”Aktiv Matlagning” finns förmodligen inte. Fördelen med denna typ av event är att alla i företaget, oavsett om man är nybörjare när det kommer till matlagning, älskar att laga mat eller helst står och minglar, kan njuta av kvällen. Denna typ av företagsevent Stockholm passar alla företag, oavsett storlek och ålder. En stor fördel med det ovan nämnda företaget är att du också har möjlighet att hyra konferenslokaler i samband samt boka olika provningar som ost- eller vinprovning.

SHARE
Yoloo
Oavsett om du är en äventyrare, foodie, reseentusiast, fotbollsspelare, ingenjör eller bara helt enkelt älskar att läsa så är Yoloo plattformen för dig. Här hittar du medryckande, engagerande texter om mat, livsstil, hälsa, shopping, resor och andra viktiga aspekter i livet. Vi i Team Yoloo har som mål att förmedla användbar information inom många olika områden. Så, häng med oss på upptäcktsfärd till världens alla hörn, smakrika matupplevelser och nya hälsosamma vanor.