Golfresor USA

USA är känt för mängder av saker, bland annat filmer, musik, stora städer och vackra naturområden. Men visste du att det stora landet i väst även erbjuder fantastiska golfmöjligheter? Bland annat i Florida på östkusten kan du hitta spektakulära banor med varierande svårighetsgrad.

Vad många älskar med Florida är klimatet. Här är det varmt och behagligt året runt. Dessutom är det väldigt vackert här, särskilt för dig som vill njuta av just golf. Det finns bra lägenheter och boendealternativ för den som vill bo nära golfbanorna. Samtidigt är det smidigt och enkelt att hitta på många olika saker i området. Florida har nämligen både Disneyland, nationalparker och vackra stränder. För dig som vill åka iväg på en golfresa hit har hela familjen garanterat något att se fram emot.

Det arrangeras såväl kortare som längre golfresor till Florida. Om du vill vara borta ett par veckor eller ännu längre är longstay USA det perfekta alternativet. När du bokar in den här sortens golfresor i Florida genom en resebyrå som specialiserar sig på just golf, kan du få bra hjälp. Företagen har oftast goda kontakter med såväl lägenhetshus och hotell för den som vill vara borta längre perioder. Samtidigt är det ju en trygghet att ha svensktalande personal på plats som är redo att bistå med hjälp och tips under din vistelse. En annan fördel med att boka golfresor i Florida via en erfaren researrangör är att du kan få hjälp med alla bokningar. Skulle du exempelvis vilja tävla kan du få hjälp med detta av personalen på plats.

En stor fördel med att boka golfresor i USA Florida med en arrangör är att du slipper ta itu med det praktiska när du väl är på plats. Istället ingår mängder av saker i priset, exempelvis medlemskap på flera olika golfbanor. Du får även möjlighet att bo i anslutning till en av golfbanorna så att du snabbt och smidigt kan gå ut och slå dina första slag. En longstay Florida resa sträcker sig vanligtvis från cirka fyra veckor, men det går naturligtvis att bestämma själv över dina datum.

Något som många älskar med just golfresor i USA Florida är att det finns så oerhört mycket att göra och se här. Klimatet är naturligtvis också en bidragande faktor till delstatens popularitet. För dig som vill åka iväg på en längre semester med hela familjen behöver alltså inte alla älska golf för att njuta av resan. Medan du besöker olika banor under er longstay i Florida kan barnen roa sig på Universal Studios eller Disney World. Det finns även fantastiska stränder och turkost vatten vid Key West. När du ska boka golfresor i USA Florida är det bra att kontakta ett reseföretag som har koll på just golf eftersom du då kommer få ut mer av resan. Det är exempelvis extremt fördelaktigt att kunna bo i anslutning till banan.