En person njuter av golfspel på en av Europas golfbanor

Golf är en avslappnande och samtidigt utmanande sport. Det krävs inga större fysiska krafter för att slå iväg en golfboll. Däremot krävs det att du har full kontroll över kroppens rörelse för att kunna överföra maximal kraft från kroppen till klubban och vidare ut mot golfbollen. Det är en sport som kan njutas av alla, gammal som ung, stor som liten, kille som tjej. Om du gillar att spela golf, se till att få ut så mycket som möjligt av ditt spelande genom att besöka en vacker plats med skinande sol och ett ständigt behagligt väder. Vi listar några av de bästa golfresorna.

Njut av vackra stränder, god mat och fantastiska golfmöjligheter i Spanien

Det vackra landet Spanien är känt för mer än bara sin fotboll. Det är även ett väldigt populärt land hos golfare, speciellt golfspelare från Sverige. Flygresan hit går snabbt och det finns många prisklasser att välja mellan, både när det kommer till själva resan och själva vistelsen. Söker du longstay golf i Spanien finns det flera alternativ att välja mellan. De flesta paketen består av ett längre boende i ett prisvärt hotell, medlemskap på en eller flera banor plus att du oftast får möjlighet att boka upp dig på tider före de andra besökarna. Det finns många olika företag som du kan vända dig till om du vill hitta ett längre golfpaket i Spanien, exempelvis researrangörer som Sunbirdie.

Se även: Njut av sol, god mat, vänner och roliga golfaktiviteter istället för att skotta snö

Upplev Italiens underbara charm

Spanien är naturligtvis inte det enda landet som erbjuder golfbanor av högsta klass. Få länder kan mäta sig med den intressanta kulturen och de spektakulära landskapen som går att hitta i Italien. En av de mest populära destinationerna för golf longstay Italien är Florens. Om du bara besöker en stad i landet är Florens utan tvekan ett av de allra bästa valen. Denna stad har allt, från magiskt vackra golfbanor till trevliga gamla stadsdelar med unik arkitektur och ett oändligt antal sevärdheter att upptäcka. Även landsbygden utanför Florens är en fantastisk plats att ta del av. Det är inte ovanligt att vyerna från din golfrunda får dig att tappa hakan.

Se till att varva ned mellan rundorna

Även om du förmodligen kommer att spendera större delen av din tid med att spela golf kan det även vara bra att kunna koppla av och ladda batterierna med lite andra aktiviteter. Att ta ett svalkande bad, äta i en god restaurang eller bara promenera bland kullerstensbelagda gator är alltid ett bra sätt att bli taggad för golfen igen. Det finns många fler underbara golfbanor runtom i världen. Se till att du väljer den bästa longstay golf vistelsen genom att undersöka vilka aktiviteter du hittar i närheten av ditt boende.

SHARE
Yoloo
Oavsett om du är en äventyrare, foodie, reseentusiast, fotbollsspelare, ingenjör eller bara helt enkelt älskar att läsa så är Yoloo plattformen för dig. Här hittar du medryckande, engagerande texter om mat, livsstil, hälsa, shopping, resor och andra viktiga aspekter i livet. Vi i Team Yoloo har som mål att förmedla användbar information inom många olika områden. Så, häng med oss på upptäcktsfärd till världens alla hörn, smakrika matupplevelser och nya hälsosamma vanor.