Trendiga bröllopsringar i guld och mässing

”Diamonds are forever”, men trender inom smycken upphör inte att förändras. Endast damer förstår hur pass viktigt det är att bära trendiga smycken. Speciellt när det handlar om äktenskapssmycken. Paret som skall gifta sig vill att smyckena vid bröllopet ska stå ut från mängden och vara unika. Men enligt statistik publicerad av NationMaster genomfördes 50 616 bröllop i Sverige under 2012 (NationMaster, 2012). Detta tal har bara ökat sen dess. När det sker så många bröllop varje år, hur kan då bruden se till att hennes smycken inte bara är trendiga, utan även unika?

Vi har sammanställt de tre senaste trenderna för vigselringar Stockholm, som varje par som planerar att gifta sig under 2017 bör ha koll på. Dessa kan antingen köpas färdiga, eller så kan paret välja ett annat alternativ, till exempel designa egen vigselring.

Se även: Utsökta ringar i exklusiv och tidlös design – hitta dina favoriter

Klassisk med en tvist

Vid första ögonkastet verkar den enkel, men det gömmer sig mer hos denna ring än vad som syns vid en kort granskning. Klassiska diamantringar är trendiga igen, men i detta fallet med en tvist. Diamanten stannar på ringen, men placeringen justeras. Istället för att placeras i den klassiska halo-formationen, flyttas de mindre diamanterna på denna ring till sidan av sättningen och de glittrar på så sätt varenda gång bruden rör på handen.

Färglada diamanter

Tiden då alla bröllopsdiamanter var tvungna att vara vita eller transparenta är förbi. För paret som vill undvika det alltför traditionella är en diamant i färg ett bra alternativ. Vackra diamanter som är rosa eller gula sticker ut i mängden, utan att vara osmakliga. För bruden som vill gå hela vägen när det gäller statements, finns de ultramoderna chokladbruna eller svarta diamanterna som kombineras med bröllopsringar guld, vilket förhöjer kontrasten mellan diamanten och guldet.

Florala accenter

Blommor får alltid kvinnor att le, precis som diamanter. Så varför inte kombinera dem? Förlovningsringar med blommor ligger verkligen i trenden just nu, oavsett om det rör sig om blommor, blad, rankor eller andra detaljer som är plockade ur trädgården. Dessutom kan bruden välja en blominspirerad halo-ring, som ger en touch av sirlighet till denna feminina typ av smycke.

Utöver dessa trender är kvadratiskt formade ringar också populära, eftersom de är mer unika och bekväma än runda band, då de inte trycker på eller nyper åt runt fingret. Framtida brudar som letar efter alliansringar med diamanter i Sverige kan kontakta Hellströms Guld.

SHARE
Yoloo
Oavsett om du är en äventyrare, foodie, reseentusiast, fotbollsspelare, ingenjör eller bara helt enkelt älskar att läsa så är Yoloo plattformen för dig. Här hittar du medryckande, engagerande texter om mat, livsstil, hälsa, shopping, resor och andra viktiga aspekter i livet. Vi i Team Yoloo har som mål att förmedla användbar information inom många olika områden. Så, häng med oss på upptäcktsfärd till världens alla hörn, smakrika matupplevelser och nya hälsosamma vanor.