Res iväg på givande golfresor i Europa | Yoloo

En vit sandstrand, mysiga små tavernor, vingårdar och framförallt – massvis av golf. Skulle du vilja åka iväg på en golfmaxad resa till ett härligt land i Europa? Här finns bra tips inför resan och vad du ska tänka på innan det är dags.

Golf är utan tvivel en av världens mest älskade sporter. Det är en sport som passar både gammal som ung och som gärna spelas tillsammans med vänner. Det är en spännande sport utan alldeles för mycket fart och fläng. Om du vill ta spelet till en ny nivå kan det vara dags att boka in en rolig resa till Portugal, Italien eller Spanien. Många av Europas södra länder erbjuder otroligt bra golfbanor. Men inte bara det, här är dessutom klimatet härligt större delen av året, det finns fina stränder och god mat. Så vad sägs om att boka in en, två eller kanske tre veckors semester?

Det finns gott om olika golfresor och golfpaket att välja bland när du besöker researrangörernas hemsidor. Se till att boka via en arrangör som specialiserar sig på just golf. Dessa företag har nämligen bra koll på såväl banor och boende som andra servicebehov på plats. Det kan dessutom vara skönt att veta att det finns svensktalande personal på plats. Beroende på ditt schema kan du både boka en golfresa 2 veckor men även kortare och längre vistelser. Två veckor är en lagom tid för att hinna lära känna ett område samt för att ha tid åt både golf och andra aktiviteter.

För dig som är pensionerad och drömmer om att få vara utomlands lite längre perioder kan du även hitta en golfresa 4 veckor. Via en researrangör kan du även få hjälp med boendet. Många reseföretag som inriktar sig just på längre golfresor har ofta bra kontakter med både hotell och hyresvärdar. Med andra ord kan du utan problem få hjälp att hitta en trevlig semesterlägenhet vid havet samt med närhet till golfbanan. Reser du med familjen? Inga problem. Om alla i sällskapet inte gillar golf finns det naturligtvis mycket annat att hitta på. Via personalen på plats kan ni få bra tips på aktiviteter och sevärdheter att utforska. Detta är en service som såklart ges oavsett vilka golfresor och golfpaket du bokar.

För dig som vill boka en golfresa 3 veckor eller kanske golfresa 4 veckor finns många destinationer att välja bland. Både tre och fyra veckor är tillräckligt lång tid för att även besöka andra delar av världen, exempelvis Thailand, Sydafrika och USA. Även på dessa platser finns fantastiska golfbanor. Det är något spännande med att få golfa i andra länder eftersom vegetationen är helt annorlunda, något som sätter mer krav på prestation. En golfresa 3 veckor till Thailand bjuder exempelvis på ett helt annat klimat med både värme, sol, bad och god mat. Att golfa här är något annat än att golfa i Sverige. Oavsett om du vill boka en golfresa 2 veckor eller flera månader, finns det bra företag att vända sig till.